Tuesday, April 24, 2007

S-a tinut de cuvant!

Asa si-a facut Mircea Badea emisiunea in ziua in care a fost suspendat presedintele. Si asta nu in semn de protest, ci pentru ca a pierdut un pariu. Cu o zi inainte de votul din parlament, Badea sustinea in emisiune ca Basescu nu va fi suspendat, iar daca se va intampla contrariul, a spus ca se va imbraca in tinuta sa de "analist": maieu si "cravata cu vacute care fac sex".
Ce parere aveti de acest..nici nu stiu cum sa-i spun... ca jurnalist nu e, analist nu e.. sa-i spunem, generic, realizator de emisiuni? Eu cred ca este un adevarat showman, ma distrez de minune la emisiunile lui si il admir pentru curajul cu care "isi da cu parerea", intr-o tara in care televiziunile si ziarele sunt ale diferitilor "jucatori" din politica. Nu sunt intotdeauna de acord cu ceea ce spune, dar sunt de parere ca fiecare om are dreptul sa-si exprime opinia. Imi place ca a transformat banala revista a presei intr-o emisiune haioasa, dinamica si uneori revelatoare.
Dati click pe poza ca sa vedeti mai mult...

5 comments:

Anonymous said...

Foarte tare! Controversat personaj... Badea, dar are priza, are un "ceva" pe care multi din televiziune incearca sa "fake it". Pe mine m-a castigat demult ca telespectator, desi nu sunt de acord cu el intru totul, are carisma si o imbraca intr-un umor foarte "documentat". Combinatia e dementiala. Tot asa!

Carmen Boer said...

Badea mi s-a parut dintotdeauna un tip controversat, care face show, un tip care isi face parerile cunoscute fara retinere. De multe ori am impresia ca am avea nevoie de mai multi oameni ca el in televiziune, dar sunt dati cand nu sunt de acord cu el. Imi place faptul ca spune mereu ceea ce crede, sustinand cu tarie aceste pareri. Cred ca va fi mereu un om de televiziune controversat, aceasta fiind caracteristica care ii asigura si ii va asigura succesul.

Anonymous said...

Mircea Badea este un deliciu. Ii urmaresc emisiunea “In gura presei” de mult, aproape de la aparitie. Are un umor fin, inteligent, corect este sa adaug : de cele mai multe ori. S-a mai intamplat sa mai si exagereze cu unele idei, dar sunt parerile lui. Este clar ca are mult curaj in a se situa de partea opozitiei. Sa nu uitam ca posturile Antena1-3 au fost mereu de partea opozitiei. Prea putin timp au facut parte din « guvernare » si chiar si atunci pe post de « solutia imorala ». Daca nu l-ar mai slavi pe proprietar atat de evident i-ar prinde si mai bine.
Totusi este un tip cu o carisma deosebita si de care nu ma indoiam ca se va tine de cuvant. Abia am asteptat sa-i vad maieul de analist, care m-a dezamagit putin, dar cravata… « face toti banii ».

In peisajul nostru in care caracteristica principala este « razganditul », sa te tii de cuvant si mai ales in fata unei tari este ceva. In acest mod i-a dat « o palma » presedintelui, care de fapt nu ar trebui sa arunce cu vorbele, ar trebui sa se gandeasca de doua ori la ce spune. Pentru ca nu vorbeste omul, ci el reprezinta cea mai mare demnitate in stat. Iar din aceasta pozitie nu iti permiti sa vorbesti si sa te razgandesti si, mai mult, sa intorci vorbele cum iti convine, functie de moment. Daca nu poti sa te abtii, ramai numai un om.

SoReMa said...

ca mircea badea este un personaj controversat, nu o sa neg. ca stie sa faca un adevarat show chiar si din "banala" revista a presei. cat se poate de adevarat. dar nu cred totusi ca vb cu tupeu despre toti si despre toate, ci mai degraba ca are persoane despre care poate sa vorbeasca si persoane despre care "omite" sa spuna orice. si in plus, are o problema: nu prea accepta sa fie contrazis (ne aducem aminte de cearta lui cu zoso...)

Anonymous said...

Badea rulz!!! Stie sa faca spectacol. D'aia il place lumea si se uita cu placere la emisiunea lui.