Monday, June 9, 2008

Rebranding de blog

De multa vreme vreau sa fac ceva interesant din blogul asta. Dar nu stiu ce... Azi, presiunea a inceput sa creasca. M-a adaugat si Andu in lista lui!
Sunt prezenta in destule blogroll-uri, deci lumea poate sa ajunga pe blogul meu din multe locuri. Adica dupa ce o citeste pe Oana sau pe Laura, ajunge la mine! Si gaseste o varza de blog, plin cu ce ma chinuia talentu' prin facultate ca sa iau nota buna la RPI. Vai, vai, ce rusine... N-are substanta, nu pot sa spun ca ma reprezinta. Vreau sa-l schimb. Ma tot chinui sa gasesc o solutie si ea nu vrea sa se lase gasita. Asadar, apelez la cititori si declar deschisa dezbaterea pe tema "Rebrandarea blogului meu".
Any suggestions?

6 comments:

Anonymous said...

pai, draga andruska, deja ai inceput cu dreptul. mie imi plac lucrurile "in facere". nu stiu incotro poti sa o pornesti. eu, in locul tau, as povesti despre cum e sa fii la primul loc de munca, cum e sa fii intr-o agentie ca boboc, cum e sa iti suporti colegii destepti si foarte destepti. cred ca sint multi omuleti care ar fi interesati sa stie cum e sa te angajezi in domeniul asta nenorocit, comunicare, PR, publicitate... dar, desigur, directii sint cu miile... doar ca nu ma duce pe mine capul in toate. :)

Supărgărl said...

Hmmm, greu, greu... un blog marca "Andra", all rights reserved. Ce e viu, are culoare, personalitate si e worth to remember?

... to be continued

Andra said...

Well...
Vasilissa, despre cum e sa fii incepator in publicitate cred ca o sa mai scriu pentru zzing... nu cred ca scap doar cu ce am dat pana acum :))
Supergirl, ai inceput bine, imi place :)) Acuma... astept si raspunsul la intrebare!

vasilissa said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzing? haidi, bre, ce naibii... sa mor de ris, si mai multe nu!

Contact: raduandreidan@gmail.com said...

Eu zic sa scrii ce-ti trece prin cap si simti ca vrei sa impartasesti si cu altcineva.Fii sincera cu tine insati.In actorie e o vorba:o replica nu este ceea ce trebuie sa spui,este ceea ce nu poti tine inauntru.Asa ca...spor :)

Supărgărl said...

Mai in gluma, mai in serios, nu cred ca trebuie sa te orientezi catre un domeniu. Tocmai asta e ideea unui blog sa atinga subiecte la care nu te asteptai sa iti stea mintea vreodata, subiecte care se schimba in functie de experientele de zi cu zi. Creatia ta e interactiva si va veni de la sine, o sa vezi:).